Начало Полезни връзки За нас WEB УКАЗАТЕЛ Цени Заявка за реклама Обяви Контакти
facebook like page
Архив регистрация
Потребител:
Парола:
в. Реклама, брой 407-408 - 45-46   Търси:
във "фирми" в "рубрики"
 
   
Актуално
Фирмен каталог
Рубрики
Автосалон
Бизнес
Заведения
Здраве
Изкуство и култура
Имоти
Козметика
Комуникации
Мода
Обзавеждане
Образование
Работа
Строителство
Техника
Туризъм
Търговия
Услуги
Храни
За децата
Каталози
Книги
Промоции
Рецепти
WEB DESIGN, изработка на сайтове, ниски цени, Варна, vestnikreklama.bg, www.varnaweb.bghttp://www.varnaonline.eu/обявипортал за жената
Въздушни филтри KRIGER, камиони, автомобили, автобуси, селскостопанска техника, Кригер Варна
С какво сме различни

Вестник “Реклама” е първият в България специализиран електронен седмичник за реклама.

За почти единайсет години изданието се наложи на медийния пазар и се превърна в най-полезния информационен гид както за бизнеса, така и за многобройните потребители от Североизточна България и цялата страна.

Профилът на читателската аудитория се състои предимно от хора със средно и високо ниво на доходите на възраст от 18 до 60 години. Високият тираж гарантира достъпа на вашата реклама до над 500 000 души месечно.

Тъй като успехът на рекламодатели е нашата основна задача, ние поддържаме постоянна връзка с тях, като отчитаме ефекта от рекламата и непрекъснато подобряваме качеството на услугите си.

Екип от рекламни консултанти, дизайнери и журналисти се грижи за професионалното обслужване на вашата реклама. Проучванията ни показват, че вестникът работи пълноценно за нашите рекламодатели, предлагайки прецизно художествено оформление на рекламите и възможност те да достигнат до голям брой потребители от различни целеви групи.

За да покажем колко важни са рекламодателите за нас, ние от “Реклама Онлайн” сме разработили система за отстъпки и бонуси за всеки клиент. В нашето on-line издание www.vestnikreklama.bg ще намерите много полезна информация и архив на вестника.

зъболекар Варна, дентален кабинет варна, дентална клиника, зъболекарски кабинет Д-р Мечкарова, зъболекар варна център, лазерно лечение кървящи венци, пародонтит, бактериална инфекция на зъбите, избелване на зъбите, почистване на зъбен камък кариес
Английски език Варна, учебен център, немски език, испански езикОбадете се за повече подробности по промоционалната оферта

 Абонирайте се

   
   
Начало | Полезни връзки | За нас | Разпространение | Цени | Заявка за реклама
Актуално | Фирмен каталог | в. Реклама on-line | Контакти
© 2007 в. Реклама дизайн LiveaWeb.com