Начало Полезни връзки За нас WEB УКАЗАТЕЛ Цени Заявка за реклама Обяви Контакти
facebook like page
Архив регистрация
Потребител:
Парола:
в. Реклама, брой 407-408 - 45-46   Търси:
във "фирми" в "рубрики"
 
   
Актуално
Фирмен каталог
Рубрики
Автосалон
Бизнес
Заведения
Здраве
Изкуство и култура
Имоти
Козметика
Комуникации
Мода
Обзавеждане
Образование
Работа
Строителство
Техника
Туризъм
Търговия
Услуги
Храни
За децата
Каталози
Книги
Промоции
Рецепти
WEB DESIGN, изработка на сайтове, ниски цени, Варна, vestnikreklama.bg, www.varnaweb.bghttp://www.varnaonline.eu/обявипортал за жената
Въздушни филтри KRIGER, камиони, автомобили, автобуси, селскостопанска техника, Кригер Варна
Обзавеждане

 
ВАРНА: Интериорни врати, входни врати и мебели с оригинален дизайн

На ул. "Отец Паисий" 27 във Варна може да видите най-новите модели входни и интериорни врати с оригинален дизайн и богата цветова гама


Интериорната вратата е основен елемент от вътрешния дизайн, затова изборът й трябва да бъде обмислен прецизно. Необходимо е да се подбере както подходящ модел, така и цвят, подхождащ естетически на останалите елементи от интериора - ламината, цветът на стените и мебелите.
Предлаганите във Варна колекции интериорни врати напълно отговарят на горните изисквания, а със своите разнообразие и стил създават необходимата хармония в жилищата и могат да задоволяват и най-капризните вкусове.

Фирмата е директен вносител на интериорни врати 

така че цените на предлаганите продукти са конкурентни на пазара в България.
Едни от най-търсените модели са изработените от висококачествен HDF материал, на които повърхността е гладка и покрита с PVC фолио в различни цветови нюанси.
Рамката на крилото и структурата на вратата са така изработени, че тяхната по-голяма плътност да осигурява и надеждна шумоизолация. Освен това, фолиото, не само че прави вратите по-красиви визуално, но и защитава дървесината от влагата, дори вратата да не е монтирана на сервизно помещение. От друга страна, разнообразието от цветове и форми позволява остъкляването да е според желанията на клиентите.
Стъклените елементи оформят различни фигури и извивки, така че интериорните врати могат да се съобразят максимално добре с останалата част от интериора.
Освен избора на модел и цвят, важно е също предварително точно да се определят размерите на вратата с касата, както и страната на отваряне. За да се избегнат грешки, добре е да знаете, че ширината на крилото на вътрешните врати е стандартна – 60, 70 или 80 см, а допустимата ширина на касата на интериорната врата достига до 38 см.
При определяне страната на отваряне на вътрешната врата, трябва да се отчете наличието на ключовете за осветление, други монтирани на стената устройства, както и положението на съседните врати. Посоката се определя от страната, където са пантите, а дали ще се отваря навън или навътре зависи от конкретната ситуация.
Отговорна задача е и решаването на проблема с

входната врата


на всяко жилище. Тя трябва да бъде едновременно представителна и достатъчно стабилна. Когато е изработена качествено, съвсем не е задължително да искате входна блиндирана врата. Сигурност дават както дебелината на касата и качеството на нейната стомана, така и 5-точковото заключване с масивна брава и устойчив патрон. Към вградената оригинална шпионка има и звънец с батерийка, така че той да не зависи от централното захранване. Същото се отнася и за вградените в дръжките на бравите диоди, чиято светлина е достатъчна да можете спокойно да си отключите дори в тъмния коридор.

С допълнителни въпроси за интериорни врати във Варна или за метални и блиндирани входни врати във Варна можете да се свържете с нас:

 

Мострена зала: Макс Трейд
Варна, ул. Отец Паисий 27
/на ъгъла с ул. "Братя Миладинови"/
раб. време
9:00 до 18:30 часа

моб. 0888 99 17 00

 

 

02/03/2017зъболекар Варна, дентален кабинет варна, дентална клиника, зъболекарски кабинет Д-р Мечкарова, зъболекар варна център, лазерно лечение кървящи венци, пародонтит, бактериална инфекция на зъбите, избелване на зъбите, почистване на зъбен камък кариес
Английски език Варна, учебен център, немски език, испански езикОбадете се за повече подробности по промоционалната оферта

 Абонирайте се

 
   
Начало | Полезни връзки | За нас | Разпространение | Цени | Заявка за реклама
Актуално | Фирмен каталог | в. Реклама on-line | Контакти
© 2007 в. Реклама дизайн LiveaWeb.com