Начало Полезни връзки За нас WEB УКАЗАТЕЛ Цени Заявка за реклама Обяви Контакти
facebook like page
Архив регистрация
Потребител:
Парола:
в. Реклама, брой 407-408 - 45-46   Търси:
във "фирми" в "рубрики"
 
   
Актуално
Фирмен каталог
Рубрики
Автосалон
Бизнес
Заведения
Здраве
Изкуство и култура
Имоти
Козметика
Комуникации
Мода
Обзавеждане
Образование
Работа
Строителство
Техника
Туризъм
Търговия
Услуги
Храни
За децата
Каталози
Книги
Промоции
Рецепти
WEB DESIGN, изработка на сайтове, ниски цени, Варна, vestnikreklama.bg, www.varnaweb.bghttp://www.varnaonline.eu/обявипортал за жената
Въздушни филтри KRIGER, камиони, автомобили, автобуси, селскостопанска техника, Кригер Варна
Обзавеждане

 
Матраците “помнят” от какво имате нужда

Леглото е най-интимното място в нашия дом – поне една трета от живота си хората прекарват там. Затова, когато решавате какъв да е матракът за вашата спалня, трябва да направите възможно най-добрия избор, съветват специалистите от "Ай ти Би къмпани" ЕООД, производители на матраци “СТЕЛА”.

Купуването на матрак е сериозна работа. Това е главната причина, поради която вие трябва да сте наясно с критериите за това как да изберете най-подходящия за себе си матрак така, че да вземете възможно най-правилното решение при покупката.

Основавайки се на някои факти за матраците, най-добрият матрак е този, който съответства на начина на живот и нуждите на потребителя. Затова и смятаме, че 

новата ни разработка

Visko King (ВИСКО КИНГ) идеално подхожда на формата на тялото, категорични са производителите на матраци СТЕЛА.
Вискозният, еластичен, дунапрен матрак Visko King (Memory Foam) е разработен по нова технология. Към обичайно използвания дунапрен е добавен нов "вискозен" материал, който помага клетките на дунапрена да се слепват една към друга за известно време и да остават така за около 5-6 секунди, преди да се получи първоначалната форма. 
В същото време този дунапрен е много чувствителен към температурата. Неговите клетки се овлажняват от топлината на човешкото тяло и не създават напрежение върху тялото. Така, независимо от положението на лежащия, матракът му осигурява възможно най-анатомичната форма. Разликата в теглото на отделните части от тялото, които се получават по време на въртенето ни през нощта, се 

компенсират от матрака

Visko King и той буквално ни намества в най-доброто положение само за няколко секунди.
Благодарение на модерните технологии и специфични материали, всички матраци на на българския производител са изключително удобни и в съответствие със стандартите в развитите страни.
Вашето ежедневие е друг важен фактор, който трябва да се вземе под внимание при избора на матрак. Например пенсионерите и тези, които прекарват целия ден на крак, както и хората, работещи на бюро, имат нужда от т.нар. ортопедични матраци, каквито са продуктите от колекцията “СТЕЛА пружинен матрак”. Независимо дали са еднолицеви или двулицеви, тяхната цена в Матраци Стела е една и съща.
 
Новооктрит магазин                     
ул. "Д-р Пискюлиев" 92
на Матраци СТЕЛА в                 (до Кооперативния пазар)
центъра на Варна!                                тел. 089/ 677 15 84
www.matracistela.com

itb_burgas@abv.bg
 Това сме ние

Фирма “Ай Ти Би Компани” ЕООД, е създадена през 1992 г. и е един от първите производители на ортопедични матраци в България. Основната дейност на дружеството е производството на матраци „СТЕЛА”, с широка гама от модели – еднолицеви и двулицеви пружинни матраци, Visko King Memory Foam, дунапренени и детски  матраци, тапицирани легла с твърда база, тип “френско легло”, както и спално бельо, възглавници и подматрачни рамки.
Матраците се изработват от висококачествени материали по модерна италианска технология в съответствие със стандартите в развитите страни.
Целта ни е да осигурим максимален комфорт и да превърнем съня ви в приятно изживяване. Предимството ни е, че ви гарантираме високо качество и минимален срок за доставка на желания модел и размер.

21/11/2011зъболекар Варна, дентален кабинет варна, дентална клиника, зъболекарски кабинет Д-р Мечкарова, зъболекар варна център, лазерно лечение кървящи венци, пародонтит, бактериална инфекция на зъбите, избелване на зъбите, почистване на зъбен камък кариес
Английски език Варна, учебен център, немски език, испански езикОбадете се за повече подробности по промоционалната оферта

 Абонирайте се

 
   
Начало | Полезни връзки | За нас | Разпространение | Цени | Заявка за реклама
Актуално | Фирмен каталог | в. Реклама on-line | Контакти
© 2007 в. Реклама дизайн LiveaWeb.com