Начало Полезни връзки За нас WEB УКАЗАТЕЛ Цени Заявка за реклама Обяви Контакти
facebook like page
Архив регистрация
Потребител:
Парола:
в. Реклама, брой 407-408 - 45-46   Търси:
във "фирми" в "рубрики"
 
   
Актуално
Фирмен каталог
Рубрики
Автосалон
Бизнес
Заведения
Здраве
Изкуство и култура
Имоти
Козметика
Комуникации
Мода
Обзавеждане
Образование
Работа
Строителство
Техника
Туризъм
Търговия
Услуги
Храни
За децата
Каталози
Книги
Промоции
Рецепти
WEB DESIGN, изработка на сайтове, ниски цени, Варна, vestnikreklama.bg, www.varnaweb.bghttp://www.varnaonline.eu/обявипортал за жената
Въздушни филтри KRIGER, камиони, автомобили, автобуси, селскостопанска техника, Кригер Варна
Услуги

КУЧЕГОН DAZER II

УЛТРАЗВУКОВО ЕЛЕКТРОННО УСТРОЙСТВО ЗА ЗАЩИТА ОТ КУЧЕТА

Осигурете си спокойствие и защитете здравето си от агресивни кучета с кучегон DAZER II. Произведеното в Съединените щати устройство се оказва най-ефикасното на пазара у нас. В оръжейни магазини "Магнум" предлагат DAZER II вече 8 години. Този модел кучегон се оказва най-ефикасен и същевременно най-безвреден за животните и хората.

За какво служи DAZER II?
DAZERII  служи за отблъскване на нежелани, агресивни кучета.
DAZER II е предназначен за всеки, който в ежедневието си има нежелани контакти с кучета. Отличен помощник на всеки пешеходец, колоездач, болни и стари хора. DAZER II може да служи за защита на Вашия домашен любимец от други кучета при разходка. DAZER II може да се използва и като тренировъчно средство за кучета.
Как работи DAZER II?
DAZER II излъчва ултразвук с честота 25KНz, който не се чува от хората, но кучетата и котките го чуват отлично. Ултразвукът им създава неприятно усещане (не болка), което ги кара да освободят зоната около Вас, да избягат или да се отдръпнат.
Защо да си купя DAZER II?
Явленията “агресивно куче” и “улично куче” присъстват навсякъде около нас. Налице са дори нападения от кучета върху хора с фатален изход. Цената на лечението, причинената психическа травма и загубените работни дни надвишават многократно цената на DAZER!
Къде се произвежда DAZER II?
DAZER II се произвежда в Ню Йорк, САЩ. Той е оригинален американски продукт, защитен с патент и запазена марка.
Вреден ли е DAZER II?
Не, DAZER II е напълно безопасен както за хората, така и за кучетата, котките и останалите животни. DAZER е хуманна алтернатива на силовите методи за защита.
Как се употребява DAZER II при защита от кучета?
Насочете DAZER II с ултразвуковия излъчвател към застрашаващото Ви куче и натиснете бутона за 1 до 2 секунди. Повторете действието, докато получите ефект.
Кога не трябва да се употребява DAZER II?
Не използвайте DAZERII без причина срещу кучета, които с нищо не Ви пречат или застрашават. Безпричинното третиране може да предизвика агресивност или непредвидима реакция в поведението на кучето.
От какво разстояние DAZER II действа на кучето?
DAZER е максимално ефективен от разстояние 5 – 7 метра, но той се чува от кучетата от доста по-голямо разстояние. Затова, не е излишно да започнете “обработката”, още когато сте на разстояние 10 – 15 метра от кучето.
Действа ли DAZER II през стена, врата, прозорец или ограда?
Ултразвукът действа на кучето само ако няма прегради между него и DAZER II. Ултразвукът не може да преминава през стени, затворени врати, затворени прозорци или плътни огради.
Може ли с помощта на DAZER II да се тренират кучета и да се премахват вредните им навици?

Да, ако третирате с DAZER II и съчетавате с устна или ръчна команда, всеки път, когато кучето започне да проявява вредни навици. Скоро то ще спре да го прави. DAZER II подсилва командите при обучение.
Какви референции има DAZER II?

DAZER II се продава в България от 1999 год. Използва се успешно от инкасаторите и сервизните специалисти на дружествата "ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ", пощальоните на "БЪЛГАРСКИ ПОЩИ", "ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ", "ТОПЛОФИКАЦИЯ", "БТК", някои служби на МВР и много други.
DAZER II се продава по целия свят и е незаменим помощник на хора, имащи нежелани контакти с кучета в служебния и личния си живот.
КУЧЕГОН DAZER II във Варна ще намерите в магазин „Магнум“.

Оръжеен магазин “МАГНУМ” 
Варна, ул. “Цар Симеон І” 5
тел. 052/ 630 570
моб. 088/ 833 12 04

В магазини “Магнум” можете да пазарувате с всички видове дебитни и кредитни карти.

Вижте целия асортимент на магазина във фирмения сайт www.magnumbg.net

05/07/2016зъболекар Варна, дентален кабинет варна, дентална клиника, зъболекарски кабинет Д-р Мечкарова, зъболекар варна център, лазерно лечение кървящи венци, пародонтит, бактериална инфекция на зъбите, избелване на зъбите, почистване на зъбен камък кариес
Английски език Варна, учебен център, немски език, испански езикОбадете се за повече подробности по промоционалната оферта

 Абонирайте се

 
   
Начало | Полезни връзки | За нас | Разпространение | Цени | Заявка за реклама
Актуално | Фирмен каталог | в. Реклама on-line | Контакти
© 2007 в. Реклама дизайн LiveaWeb.com