Начало Полезни връзки За нас WEB УКАЗАТЕЛ Цени Заявка за реклама Обяви Контакти
facebook like page
Архив регистрация
Потребител:
Парола:
в. Реклама, брой 407-408 - 45-46   Търси:
във "фирми" в "рубрики"
 
   
Актуално
Фирмен каталог
Рубрики
Автосалон
Бизнес
Заведения
Здраве
Изкуство и култура
Имоти
Козметика
Комуникации
Мода
Обзавеждане
Образование
Работа
Строителство
Техника
Туризъм
Търговия
Услуги
Храни
За децата
Каталози
Книги
Промоции
Рецепти
WEB DESIGN, изработка на сайтове, ниски цени, Варна, vestnikreklama.bg, www.varnaweb.bghttp://www.varnaonline.eu/обявипортал за жената
Въздушни филтри KRIGER, камиони, автомобили, автобуси, селскостопанска техника, Кригер Варна
Образование

 
Курс по английски език във Варна - програма Аз мога повече - безплатно от Езиков център Лъч

Английски, немски, испански и френски са най-търсените езикови курсове, фирми насочват служителите си към норвежки и турски

НОВ КАБИНЕТ на Езиков център Лъч
Варна
ул. "Александър Рачински" 20
(до спирка Нептун)

Срокът на програмата „Аз мога повече", в който можете да се запишете за обучение по английски език, немски или испански език е удължен до 31 август 2015 година. Курсовете са напълно безплатни за всички, кандидатствали по схемата, независимо от нивото, за което ще се запишат, припомнят от Езиков център ЛЪЧ Варна.Програмата е добра възможност за всички да усвоят чужд език и да подобрят БЕЗПЛАТНО своята квалификация, коментират преподавателите в центъра за езиково обучение „Лъч”. Одобрените от Агенцията по заетостта кандидати могат да подадат своето заявление за обучение в един от офисите на центъра във Варна – на бул. Ян Хуняди 33 и ул. "Св. Св. Кирил и Методий" 24 в „Аспарухово”, както и в новооткритите бази на школата в Добрич – ул. Генерал Киселов 1 (сградата на ДЗИ, ет. 5), и Разград - бул. „Бели лом” 15, ет. 1.

Eзикова школа „Лъч” Варна е одобрен от Агенцията по заетостта доставчик на обучение по програма „Аз мога повече” за английски, немски и испански език. Програмите са разработени от висококвалифицирани преподаватели, съобразно изискванията на европейската езикова рамка.

Центърът предлага следните безплатни курсове:
* Английски език
- нива А1, А2 и В1

* Немски език
- нива А1, А2 и В1

* Испански език
- нива А1, А2 и В1

След като изберете Учебен център Лъч за доставчик на обучение, там ще попълнят необходимите документи и ще ви запишат в съответната група. Преди началото на съответния курс ще получите своя ваучер за безплатно обучение от Бюрото по труда.
700 лева за трите нива (А1, А2 и В1) е промоционалната оферта за хората, които се включат в курсовете, но не са одобрени по програмата.
Схемата „Аз мога повече” е част от оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, чиято основна цел е повишаване професионалната и ключова квалификация на работещите хора в България. Тя предлага възможност за безплатно обучение с ваучери за работещи на трудов договор в частния сектор лица или самонаети. Срокът за приключване на обученията по програмата „Аз мога повече” е удължен до 31.08.2015 г.

езиков център варна, английски език, учебни зали, немски, английски, френскиВ Езиков учебен център Лъч се предлага и допълнителна подготовка за деца, ученици – ваканционни езикови лагери, подготовка на кандидат-гимназисти – за Американски колеж, Национална природо-математическа гимназия, английска, немска, френска, испанска езикови гимназии.

За желаещите да усъвършенстват английския си език Езиков център Лъч предлага обучение в престижни езикови школи в „сърцето” на Лондон, където могат да се запишат в курсове по общ английски, разговорен английски, подготовка за изпитите TOEFL, IELTS, FCF, Cambridge ESOL Exam, Cambridge ESOL BEC. Курсистите могат да бъдат настанени в квартира в самостоятелни къщи или в домовете на английски семейства, което е много добра възможност да общуват с жителите на страната и да научат за техния бит и култура.
Осигурява се трансфер от летището до квартирата и обратно.
За желаещите да опознаят Лондон като допълнение към езиковите курсове се предлага програма от социални дейности.

За допълнителна информация и записвания:

Езиков център ЛЪЧ Варна
жк "Младост", бул. Ян Хуняди 33
тел. 088/ 892 47 51
 
Варна, кв. „Аспарухово”
ezikovtsentarluch@gmail.com
 
Добрич, ул. Генерал Киселов 1
(ДЗИ, ет. 5), тел. 0888 924 751
 
Разград, бул. „Бели лом” 15, ет. 1
тел. 0894 630 132

Вашият езиков ЛЪЧ по пътя към Европа!

Английски език във Варна

Немски език във Варна

Ефективно обучение на достъпни цени!

Гръцки език във Варна

 

 

18/05/2016зъболекар Варна, дентален кабинет варна, дентална клиника, зъболекарски кабинет Д-р Мечкарова, зъболекар варна център, лазерно лечение кървящи венци, пародонтит, бактериална инфекция на зъбите, избелване на зъбите, почистване на зъбен камък кариес
Английски език Варна, учебен център, немски език, испански езикОбадете се за повече подробности по промоционалната оферта

 Абонирайте се

 
   
Начало | Полезни връзки | За нас | Разпространение | Цени | Заявка за реклама
Актуално | Фирмен каталог | в. Реклама on-line | Контакти
© 2007 в. Реклама дизайн LiveaWeb.com