Начало Полезни връзки За нас WEB УКАЗАТЕЛ Цени Заявка за реклама Обяви Контакти
facebook like page
Архив регистрация
Потребител:
Парола:
в. Реклама, брой 407-408 - 45-46   Търси:
във "фирми" в "рубрики"
 
   
Актуално
Фирмен каталог
Рубрики
Автосалон
Бизнес
Заведения
Здраве
Изкуство и култура
Имоти
Козметика
Комуникации
Мода
Обзавеждане
Образование
Работа
Строителство
Техника
Туризъм
Търговия
Услуги
Храни
За децата
Каталози
Книги
Промоции
Рецепти
WEB DESIGN, изработка на сайтове, ниски цени, Варна, vestnikreklama.bg, www.varnaweb.bghttp://www.varnaonline.eu/обявипортал за жената
Въздушни филтри KRIGER, камиони, автомобили, автобуси, селскостопанска техника, Кригер Варна
Здраве

 
Мечтаеш за блестяща усмивка?‎


Светлинно избелване на зъби в Дентална клиника д-р Мечкарова.

Усмивката е най-привлекателното у хората. Чаровната усмивка отваря врати към един по-добър живот. Избелването на зъбите може да ви помогне не само да се сдобиете със сияйна усмивка, но също така и да се отървете от някои оцветявания и петна по зъбите.
Избелването е козметична процедура, целяща подобряване или модифициране на цвета на естествените зъби. То се осъществява с помощта на различни химични вещества, наречени избелващи агенти.
Кой начин да изберем?
Избелващи пасти за зъби. Те съдържат силни абразиви, почистват само механични оцветители, петна и налепи, но не променят основния цвят на зъбите. Ежедневната им употреба уврежда емайла и особено оголените части точно под венеца, които най-много ни дразнят.
Избелване в домашни условия със силно концентрирани оцветители. При невнимателна употреба нанасят сериозни вреди на лигавицата на устата. За да се избегне вредата, е необходимо поне да се изработи индивидуална шина на зъбните редици, което да намали изтичането на вредния окислител в устната кухина.
Избелващи ленти и писалки. Те съдържат ниска концентрация избелващ агент и трябва да се използват многократно. Ефектът е незадоволителен и могат да се използват само след професионално избелване за поддържане на ефекта.

Професионално светлинно избелване в стоматологичен кабинет. Процедурата е  безболезнена, трайна и безвредна. Продължава от 30 – 60 минути и се състои в:
- Почистване на механичните оцветители и зъбния камък с ултразвук и полиране.
- Защитаване и изолиране на венците със светлинно втвърдяващ се гел.
- Нанасяне върху зъбите на професионално избелващ гел – водороден пероксид , който се активира със специален безвреден светлинен източник, за да не се прегрее живата част на зъба.
Към избелване трябва да се пристъпва след професионален стоматологичен преглед.  Без него наличието на дефекти по зъбите може да доведе до много по-сериозни проблеми от това, че цветът на зъбите ви не е този, който желаете.
Препоръчително е избелването на зъбите да се извършва в дентален кабинет от лекар-стоматолог.

 Дентална клиника д-р Мечкарова работи по Здравна каса.

16/04/2016зъболекар Варна, дентален кабинет варна, дентална клиника, зъболекарски кабинет Д-р Мечкарова, зъболекар варна център, лазерно лечение кървящи венци, пародонтит, бактериална инфекция на зъбите, избелване на зъбите, почистване на зъбен камък кариес
Английски език Варна, учебен център, немски език, испански езикОбадете се за повече подробности по промоционалната оферта

 Абонирайте се

 
   
Начало | Полезни връзки | За нас | Разпространение | Цени | Заявка за реклама
Актуално | Фирмен каталог | в. Реклама on-line | Контакти
© 2007 в. Реклама дизайн LiveaWeb.com