Начало Полезни връзки За нас WEB УКАЗАТЕЛ Цени Заявка за реклама Обяви Контакти
facebook like page
Архив регистрация
Потребител:
Парола:
в. Реклама, брой 407-408 - 45-46   Търси:
във "фирми" в "рубрики"
 
   
Актуално
Фирмен каталог
Рубрики
Автосалон
Бизнес
Заведения
Здраве
Изкуство и култура
Имоти
Козметика
Комуникации
Мода
Обзавеждане
Образование
Работа
Строителство
Техника
Туризъм
Търговия
Услуги
Храни
За децата
Каталози
Книги
Промоции
Рецепти
WEB DESIGN, изработка на сайтове, ниски цени, Варна, vestnikreklama.bg, www.varnaweb.bghttp://www.varnaonline.eu/обявипортал за жената
Въздушни филтри KRIGER, камиони, автомобили, автобуси, селскостопанска техника, Кригер Варна
Техника

Оръжеен магазин "Магнум" - Варна, представя класическите ловни пушки ATA ARMS

Открийте ловния сезон с добре познатата в България марка ловни пушки ATA ARMS от оръжеен магазин "Магнум" във Варна.

За ловен сезон 2016 оръжеен магазин "Магнум" предлага пълната гама ловни пушки ATA ARMS. Произведени в модерна фабрика със съвременни технологии, пушките се отличават с изключително качество. Подходящи са както за ловци с опит, така и за млади ловци. Избирайки ATA ARMS, ще имате възможност да изпитате удоволствието да откриете новия сезон с отлично оръжие.

Най-новата

СЕРИЯ VENZA

на АТА за 2016 г. е с иновативен нов дизайн. Серията VENZA използва новата система за контрол на налягането на газта (известна като GPSC), както и подвижна цев, която осигурява прецизност при динамична стрелба.


Тази нова система използва по-големи клапи за пускане на газ, които позволяват на газовете да се освободят по-бързо. Когато изстреля с голямо натоварване патрон цевта се движи назад и същевременно поддава първото движение на болта. То отваря газовите клапи, за да изчерпят допълнително налягане от крайните странични отвори. По този начин се намалява шумът и се гарантира стабилността на пушката.

Моделът Venza Synthetic е газов полуавтомат, проектиран с използването на най-новите технологии, съчетани с богатия опит на АТА. Неговият дизайн и безпроблемна работа го правят идеален за всички видове лов и спортна стрелба. Безупречно работи с патрони от 24 до 52 грама. Калибър 12/76, 3+1 заряден, 5 сменяеми шока, фибро-оптична мушка, тегло 3.2-3.3 кг. Цени от 1099 до 1299 лв.


СЕРИЯТА NEO

са полуавтомати, работещи на инерционен принцип. Въртящ затвор, който осигурява по-висока скорост на презареждане. Наличен е и модел в 20 калибър, който тежи 2.8 кг. Цена – 1149 лв. Предлагаме и комбо модел с 2 цеви – 71 см и 61 см на цена 1669 лв. Всички модели от тази серия са 4+1 зарядни, с 5 сменяеми шока и тегло 3.1 кг. Цени от 1069 до 1699лв.


Ултралеката СЕРИЯ CY


са газови полуавтомати с класическа линия. Подходящ за всички видове лов, както и за спортна стрелба. Безотказен на патрони с по-малък грамаж. В тежестта си варират от 2.8 до 2.9 кг, а в 20-ти калибър тежи само 2.7 кг. 5+1 зарядни, 5 сменяеми шока и фибро-оптична мушка. Цени от 899 до 1099 лв.
Всички полуавтомати се предлагат в различни варианти на приклад и полуложа – матиран орех, полиран орех, карбон, камуфлаж и висококачествена синтетика.


СЕРИЯТА SP

са класически надцевки, майсторски изработени със съвременна технология, олицетворяващи 60-годишната история на ATA ARMS. Моделите се предлагат с приклад и ложа от висококачествен турски орех, цевите са покрити с многотраен и висококачествен антикорозионен лак и хромирани отвътре. Всички са с 1 селективен спусък, ежектори и глава от лека алуминиева сплав. Тежат 2.8 кг. Цените са от 1439 до 1559 лв.
Интересно предложение е моделът с два комплекта цеви, но в калибър 12 и 20. 20-калибровата цев е с дължина 61 см. Цена 2239 лв.

В магазин "Магнум" опитни професионалисти ще Ви консултират и предложат най-подходящия за Вас модел ловна пушка с пожелание за слука през новия ловен сезон.

Оръжеен магазин МАГНУМ Варна
ул. Цар Симеон І 5

тел. 052/ 630 570
моб. 088/ 833 12 04
,
087/ 521 05 18

Вижте целия асортимент на магазина във фирмения сайт
www.magnumbg.net

В оръжеен магазин Магнум можете да пазарувате с всички видове дебитни и кредитни карти.

 

 

10/08/2016зъболекар Варна, дентален кабинет варна, дентална клиника, зъболекарски кабинет Д-р Мечкарова, зъболекар варна център, лазерно лечение кървящи венци, пародонтит, бактериална инфекция на зъбите, избелване на зъбите, почистване на зъбен камък кариес
Английски език Варна, учебен център, немски език, испански езикОбадете се за повече подробности по промоционалната оферта

 Абонирайте се

 
   
Начало | Полезни връзки | За нас | Разпространение | Цени | Заявка за реклама
Актуално | Фирмен каталог | в. Реклама on-line | Контакти
© 2007 в. Реклама дизайн LiveaWeb.com