Начало Полезни връзки За нас WEB УКАЗАТЕЛ Цени Заявка за реклама Обяви Контакти
facebook like page
Архив регистрация
Потребител:
Парола:
в. Реклама, брой 407-408 - 45-46   Търси:
във "фирми" в "рубрики"
 
   
Актуално
Фирмен каталог
Рубрики
Автосалон
Бизнес
Заведения
Здраве
Изкуство и култура
Имоти
Козметика
Комуникации
Мода
Обзавеждане
Образование
Работа
Строителство
Техника
Туризъм
Търговия
Услуги
Храни
За децата
Каталози
Книги
Промоции
Рецепти
WEB DESIGN, изработка на сайтове, ниски цени, Варна, vestnikreklama.bg, www.varnaweb.bghttp://www.varnaonline.eu/обявипортал за жената
Въздушни филтри KRIGER, камиони, автомобили, автобуси, селскостопанска техника, Кригер Варна
Техника

 
Соларен ултразвуков уред защитава от кучета, котки и диви животни

GARDEN PROTECTOR® защитава Вашия обект от нежелано присъствие на животни без използването на химикали, без каквито и да било вредни емисии и без разход на външна за уреда електроенергия.


В сезона на отпуските и не само, когато сме предимно навън, е добре да помислим как да се защитим от присъствието на нежелани животни -  кучета, котки, диви животни.
В оръжеен магазин „Магнум“ ще ви предложат специален соларен ултразвуков уред, който  защитава дворове, градини, заведения на открито, детски и спортни площадки от кучета, котки и диви животни. Това е SOLAR GARDEN PROTECTOR®.  Предимството на произведеният в Белгия уред е, че не е зависим от електрическата мрежа и батерии, и е надеждна защита без никакви експлоатационни разходи, без химикали и вредности.
SOLAR GARDEN PROTECTOR® притежава вграден пакет акумулаторни батерии, които заедно със соларния елемент осигуряват енергийна независимост на уреда и го правят подходящ за места, където другите уреди са неприложими. Има херметично изпълнен корпус, ориентиран към приложение при всякакви външни условия - дъжд, сняг.
Обхватът му е до 75-100 кв. м в ъглова зона от 120 градуса пред него. SOLAR GARDEN PROTECTOR® притежава инфрачервен датчик за движение, с който регистрира присъствието на топлокръвни обекти на разстояние до 7 метра пред уреда. При наличие на такъв обект се излъчва мощна ултразвукова/звукова емисия в зависимост от избраната честотна настройка от страна на ползвателя. Излъчването на ултразвук/звук продължава до освобождаване на обекта от нежеланото присъствие.
SOLAR GARDEN PROTECTOR® има два потенциометъра - за избор на честотен режим и за избор на обхват на инфрачервения датчик /датчика за движение/.
Честотата на излъчваната емисия може да бъде избрана с десния потенциометър. Съществуват три възможности: 23 kHz; 19 kHz; 14 kHz. Така ползвателят има възможност да подбере най-подходящата честота за конкретния случай. Изберете тази честота, която влияе максимално на вредителите във Вашия обект. Опитът ще Ви подскаже най-добре коя е тя. Имайте предвид, че някои от емисиите на уреда могат да бъдат чуваеми за хората, това е фактор, с който следва да се съобразите при избор на режим на работа на Вашия уред.
Чувствителността на инфрачервения датчик т.е. обхватът на уреда се регулира чрез левия потенциометър, чиято крайнолява позиция служи и за изключване на уреда.
При монтаж на SOLAR GARDEN PROTECTOR® следва да бъде избрано място с обилно слънчево греене, с цел осигуряване на добър заряд на акумулаторните батерии на уреда. Позиционирайте така, че да осигурите максимално "озвучаване" на зоната, която искате да защитите от вредители. Монтирайте така, че уредът да бъде без наклон спрямо терена, така датчикът за движение ще работи нормално. Осигурете безпрепятствено разпространение на звуковата емисия - всички твърди прегради, като стени, постройки, масивни дървета и друга растителност ще влошат ефекта от уреда.
SOLAR GARDEN PROTECTOR® е напълно безвреден както за хората, така и за животните. Уредът притежава всички необходими сертификати, удостоверяващи съответствието му към Европейските технически стандарти. GARDEN PROTECTOR® защитава Вашия обект от нежелано присъствие на животни без използването на химикали, без каквито и да било вредни емисии и без разход на външна за уреда електроенергия.
SOLAR GARDEN PROTECTOR® може да закупите от оръжеен магазин “Магнум“.

Оръжеен магазин “МАГНУМ”
Варна, ул. “Цар Симеон І” 5
тел. 052/ 630 570
моб. 088/ 833 12 04


В магазини “Магнум” можете да пазарувате с всички видове дебитни и кредитни карти.

 

05/07/2017зъболекар Варна, дентален кабинет варна, дентална клиника, зъболекарски кабинет Д-р Мечкарова, зъболекар варна център, лазерно лечение кървящи венци, пародонтит, бактериална инфекция на зъбите, избелване на зъбите, почистване на зъбен камък кариес
Английски език Варна, учебен център, немски език, испански езикОбадете се за повече подробности по промоционалната оферта

 Абонирайте се

 
   
Начало | Полезни връзки | За нас | Разпространение | Цени | Заявка за реклама
Актуално | Фирмен каталог | в. Реклама on-line | Контакти
© 2007 в. Реклама дизайн LiveaWeb.com