Начало Полезни връзки За нас WEB УКАЗАТЕЛ Цени Заявка за реклама Обяви Контакти
facebook like page
Архив регистрация
Потребител:
Парола:
в. Реклама, брой 407-408 - 45-46   Търси:
във "фирми" в "рубрики"
 
   
Актуално
Фирмен каталог
Рубрики
Автосалон
Бизнес
Заведения
Здраве
Изкуство и култура
Имоти
Козметика
Комуникации
Мода
Обзавеждане
Образование
Работа
Строителство
Техника
Туризъм
Търговия
Услуги
Храни
За децата
Каталози
Книги
Промоции
Рецепти
WEB DESIGN, изработка на сайтове, ниски цени, Варна, vestnikreklama.bg, www.varnaweb.bghttp://www.varnaonline.eu/обявипортал за жената
Въздушни филтри KRIGER, камиони, автомобили, автобуси, селскостопанска техника, Кригер Варна
Услуги

 
Ловен сезон 2017 се открива на 12 август

Посрещнете го с нови пушки и патрони от оръжеен магазин "Магнум", за да е успешен. Пожелаваме на всички ловци от региона много адреналин, весели емоции, успешен и безопасен лов!

За повечето от нас разгарът на лятото е време за почивка. Стотици мъже обаче, а все по-често напоследък и техните половинки, очакват точно определена дата през август. Изпълнителната агенция по горите разрешава отстрелването на дребен прелетен дивеч - пъдпъдъци, гургулици, гривяк, горски бекас и обикновена бекасина. Задължително е спазването на установените норми за отстрел от един ловец за един ловен излет, съгласно Правилника за прилагане на Закона за лова и опазване на дивеча.
Разрешен е ловът на пъдпъдъци до 15 броя, на гривяк, гълъби, гургулица, гугутка, горски бекас и обикновена бекасина - до 10 броя, на голяма белочела гъска - до 3 бр., диви патици - до 5 бр., фазани и токачки - до 2 бр., яребици и кеклици - до 4 бр.

За откриването на ловния сезон добре са се подготвили и в оръжейни магазини “Магнум” във Варна. Там традиционно се предлага най-доброто в ловната индустрия, независимо дали става въпрос за пушка, патрони, дрехи, обувки и аксесоари, които съпътстват лова.

Естествено,

най-важно е оръжието

Заради разнообразието от марки и модели, със сигурност ще имате затруднения при избора. На цял етаж от магазина са представени повече от 100 модела от марките ATA ARMS, Browning, Fabarm, Voere, Demas, Breda, Beretta, Benelli, Silma, “ТОЗ”, “ЕСКОРТ”, “СТОЖЕР”, „ИЖ” и др.
Не можем да пропуснем и екипировката - август е горещ, но в съботно-неделните излети трябва да бъдете облечени със здрави и надеждни дрехи, с качествени „дишащи” обувки.
В оръжеен магазин "Магнум" се предлага най-новото от колекциите качествено ловно облекло и аксесоари от HILLMAN, APOLO, RAPTOR и “Медичи”. Почти всички дрехи са изработени от полиестер със специална непромокаема, “дишаща” материя. Същото се отнася и за обувките, което ги прави високопроходими при всякакви атмосферни условия. В магазина се предлага всичко необходимо от ловно оръжие и боеприпаси до облекло и снаражение за съботно-неделните излети в полето. Помислено е дори за вашия добър приятел – кучето, на което се пада нелеката задача да “вдига” пернатите.

Оръжейни магазини “МАГНУМ”
Варна, ул. “Цар Симеон І” 5
тел. 052/ 630 570
моб. 088/ 833 12 04


Вижте целия асортимент на магазина във фирмения сайт www.magnumbg.net

В магазин "Магнум" се предлага орижие на лизинг!
Без първоначална вноска и разсрочване по ваш избор!

В магазин “Магнум” можете да пазарувате с всички видове дебитни и кредитни карти.


Заповядайте и намерете вашето оръжие!

 

 

 

04/08/2017зъболекар Варна, дентален кабинет варна, дентална клиника, зъболекарски кабинет Д-р Мечкарова, зъболекар варна център, лазерно лечение кървящи венци, пародонтит, бактериална инфекция на зъбите, избелване на зъбите, почистване на зъбен камък кариес
Английски език Варна, учебен център, немски език, испански езикОбадете се за повече подробности по промоционалната оферта

 Абонирайте се

 
   
Начало | Полезни връзки | За нас | Разпространение | Цени | Заявка за реклама
Актуално | Фирмен каталог | в. Реклама on-line | Контакти
© 2007 в. Реклама дизайн LiveaWeb.com